Zvezde i tračevi

Dara Bubamara "šeta" mlađeg dečka, a sada pokreću i biznis zajedno?

Izvor mondo.rs Izvor Informer Hit

Folkerka navodno planira otvaranje restorana sa mladim biznismenom

Dara Bubamara (43) otvara restoran sa novim dečkom, 15 godina mlađim biznismenom Sašom Pešićem iz Belgije, tvrdi "Informer Hit".

Pevačica je već dva meseca u vezi sa momkom koji je srpskog porekla, ali je rođen i živi u inostranstvu. On navodno već drži četiri restorana u zapadnoj Evropi, a sada će sa Darom otvoriti ugostiteljski objekat i u Novom Sadu.

"Saši je otac iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i odrastao. Roditelji su mu imućni i imaju porodični biznis. Sada je on na čelu firme, pa je rešio da sa folk zvezdom otvori restoran u Novom Sadu. Trebalo bi da ulože po 200.000 evra u njega", rekao je izvor za "Hit".

I ne samo što planiraju zajednički biznis, nego navodno već razmišljaju i o zajedničkom životu!

"Dara će ga uskoro upoznati sa sinom i familijom. Posle toga će verovatno početi da žive zajedno na relaciji Brisel - Novi Sad. Njih dvoje su se upoznali na proslavi kod zajedničkih prijatelja i odmah su sevnule varnice", ističe sagovornik ovog lista.

Međutim, Daru najverovatnije nećete čuti još neko vreme da govori javno o svom privatnom odnosu, jer se, kako kaže izvor, "nekoliko puta opekla" i namerava da drži što više može stvari u tajnosti.