Zvezde i tračevi

Učesnik Zadruge Mirko Gavrić izneo intimne detalje iz života Anabele Atijas

Izvor mondo.rs

Evo kako su se po njegovoj priči upoznali pevačica i njen bivši muž!

Učesnik rijaliti programa Zadruga Mirko Gavrić ispričao je Mariji i Miljani Kulić priču o prvom dečku pevačiec Anabele Atijas, ali i kako je upoznala svog bivšeg supruga Gagija Đoganija.

On je ispričao da se njen prvi dečko zvao Nikola i da je bio fudbaler, da ga je pevačica mnogo volela kao i da je on poginuo.

"On dečko dobije ponudu da ode za Švajcarsku, da igra. Anabela pati, on neće da prihvati ugovor. Klub koji ga je želeo, ponudi i da plate Anabeli školu i odu zajedno. Tamo su bili oko dve godine. Kreće haos u Jugoslaviji, krenu Anabela i Nikola preko Italije, na brodu Gagi vidi Anabelu i ona vidi njega, gde god ode, on za njom. Tad su se prvi put videli. On nju gleda, ona beži. Nikola je poginu kad je počeo rat, ubili su ga.Pokuša da stupi u kontakt sa njegovima, ništa nije znala. Anabela je ostala sama sa 17 godina u Crnoj Gori. Majka joj pomogla da dođe u Beograd", rekao je Mirko.

Gavrić je još dodao da je Anabela nastavila život, kao se navodno po njegovoj priči smuvala sa denserom Gagijem Đoganijem, ali i da je izgubila blizance.

"Anabela je iznajmila stan i upalila televizor, kad tamo Gagi. A on sedi sa Đoletom i još jednim dečkom i reklamiraju plesnu školu i ona se spremi i ode. I kaže kad je Gagi video, noge mu se odsekle. On je planirao da započne muzičku karijeru. Zašto Anabela nije pevala? Nije zato što ne zna, već zato što je otpevala druga pevačica, a Knez je napravio pesmu. Onda je posle Lune imala blizanačku trudnoću, ali je izgubila bebe i to je saznala dva sata pred nastup. I tako je morala da peva", rekao je on.

Denser i Anabela su se razveli nakon 17 godina braka, a zajedno imaju dve kćerke pobednicu rijalitija Zadruga 2 Lunu i Ninu Đogani. Anabela se kasnije preudala za Andreja Atijasa sa kojim je dobila kćerku Blankicu, a nedavo su se rastali.