Zvezde i tračevi

Bora Drljača na Twitteru javlja: "Stari vuk je i dalje u punoj snazi!"

Autor .

Folker je pre nekoliko dana operisao kancer, a sada obaveštava sve pratioce da je dobro.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Pevač narodne muzike Bora Drljača (78) nedavno je ostao bez supruge Rade, koja je preminula posle duge i teške bolesti, a zatim je završio u Urgentnom centru, zbog čestih tegoba i bolova koje je trpeo.

U četvrtak je objavljeno da je hitno smešten u bolnicu, a zatim su domaći mediji otkrili da je pevaču otkriven rak debelog creva, što je i Bora kasnije potvrdio.

Sada se oglasio svim svojim pratiocima putem Twitter profila gde je inače često aktivan i istakao da je dobro - na svoj način.

"STARI VUK JE JOŠ UVEK U PUNOJ SNAZI ODLIČNO POZDRAV", napisao je Bora.

Domaći mediji su danas preneli i da Bori kancer nije zahvatio unutrašnje organe, pa je zato i operacija bila lakša. Sada kad je sve prošlo, Drljača zbija šale i sluša na radiju narodnu muziku po ceo dan, a u sobu mu često svraćaju pacijenti iz susednih soba, čak i sa drugih odeljenja.

"Au, ljudi, vi se oprostili od mene, a ja sam neuništiv, za sedam dana ću da vodim ljubav sa ženskama. Više kancera nema zahvaljujući mom prijatelju, najboljem doktoru, koji je ovde glavni, pa me svi gledaju kao Boga. Ja već hodam sa fizioterapeutima, a za nekoliko dana idem kući", rekao je Bora.

Pogledajte MONDO prilog sa Borom i otkrijte zašto je "Bog Twittera":

Bora Drljača bog Tvitera: Volim velikim slovima!
Izvor: MONDO