Zvezde i tračevi

Karleuša o Veljkovoj svadbi: Borat puca, a kazahstanske pevačice "mešaju"!

Izvor mondo.rs

Pevačica Jelena Karleuša na Instagramu o "svadbi godine" o kojoj je juče brujala Srbija

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Juče je održana svadba godine - Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, oženio je Bogdanu Rodić!

Slavlje koje je trajalo od ranog jutra u Beogradu, odnosno Titelu, kulminiralo je žurkom u beogradskom hotelu na kojoj je pevao Đani, a mladoženja sekao tortu mačem i sparingovao s Palmom.

Nema koga nismo videli na događaju i nema osobe koja nije komentarisala jučerašnje slavlje.

Tu ubrajamo i Jelenu Karleušu...

Ona je danas na Instagramu prokomentarisala svadbu koju je pratila cela Srbija i podsetila na jednu drugu... onu njene ljute suparnice s kojom se nedavno "izmirila" na sudu - Cecinu udaju za Arkana.

Njen post prenosimo u celosti:

"Pre 25 godina Pink je live prenosio jednu svadbu.Četvrt veka kasnije i mnogo užasa za sve nas, dešava se isto. Četvrt veka Srbija je TALAC istih pogrešnih ljudi, pogrešnih izbora i istih režimskih medija, njuški, mongoloida... BUKVALNO SE NIŠTA NIJE PROMENILO sem što smo 25 godina srali kako nam kriminalci uništavaju generacije. Srbija je i dalje kao svadba iz Kusturičinih filmova, tragikomedija i "Ciganska rapsodija"! Mi smo država Boratovog copy/paste Kazahstana koji puca u vazduh dok kazahtanske pevačice mešaju na stolu. Dok stručni i mladi ljudi beže iz ove zemlje pitam se "da li mi zaslužujemo bolje"? Moj odgovor je ne. Ovo smo mi. Ovo je Srbija".