Zvezde i tračevi

Gologuza voditeljka citira Mahatmu Gandija?! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Nije važno šta nosi, već šta misli...

Voditeljka vremenske prognoze na meksičkoj televiziji Janet Garsija, svakodnevno oduševljava pratioce insertima iz Jutarnjeg, u kojem pokazuje kako je švrćkala po studiju u šortsu.

Nekad su to snimci i slike iz teretane, poput nedavne objave kada je otkrila da trenira s "prvom guzom Interneta" Džen Selter, ali sada...

Sada se zeznula jednom prazničnom fotkom!

Janet je u prazničnom duhu koji je zahvatio Ameriku obukla i takav džemper... i NIŠTA VIŠE.

Onda je tako gologuza citirala Mahatmu Gandija, "oca nacije" koji je vodio pokret nenasilnog otpora protiv britanske kolonijalne vladavine u Indiji i koji je svojim postupcima, nenasilnom borbom i mudrostima nadahnuo svet...

Evo šta je imala da prenese:

"Pitali su Gandija šta uništava ljusko biće. Evo šta je rekao:

Politika bez principa, zadovoljstvo bez kompromisa, ljudska tuga, mudrost bez karaktera, preduzeća bez morala, nauka bez humanosti i molitva bez ljubavi.

Život me naučio da su ljudi ljubazni ako sam ja ljubazan - da su tužni ako sam ja tužan, da me svi vole ako ih volim, da su svi loši ako ih mrzim... Život je poput ogledala - ako se nasmešim, ogledalo se nasmeši. Odnos koji imam prema životu je isti i kao život koji će zauzeti predamnom. Ko želi da bude voljen - voli".

Predivno, zar ne? Samo te gaće...

Tagovi