Zvezde i tračevi

Milan Popović: "Severina glumi žrtvu, a Igor Kojić preti - tražiću zaštitu"

Izvor mondo.rs Izvor Srpski Telegraf

Srpski biznismen Milan Popović tvrdi da bi "devedeset posto čitalaca promenilo mišljenje kada bi pročitali i sudske spise"

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Bivši partner Severine Kojić Milan Popović, otkriva detalje presude po kojoj je pevačica izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom i tvrdi: "Ne piše da ja budem staratelj, Severina i ja smo zajednički stratelji našem detetu".

Popović je objasnio da je starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom zajedničko, osim u dva aspekta - "presuda definiše da će dete sada da ima adresu kod mene, ali će i dalje nastaviti da provodi vreme i sa majkom i sa mnom, Znači, daleko od toga da je deti majci oduzeto", rekao je Popović "Srpskom telegrafu" i dodao je Severinin suprug Igor Kojić, na "predaji deteta" nakon čitanja presude, napravio incident.

Možda će vas zanimati

Kojić je navodno vređao i pretio Milanu Popoviću, što je ovaj potvrdio,

"Da, istina je i ja imam nameru da tražim zaštitu od takvog divljačkog ponašanja, posebno što se sve to dešavalo pred detetom", rekao je on.

Što se tiče mame malog Aleksandra, biznismen kaže "Severina pravi žrtvu od sebe".

Na pitanje zašto Severina tvrid da joj je sin oduzet ako nije, Popović kaže: "Očigledno pritisak na javnost, a indirektno i na pravosuđe, u nameri da od sebe napravi žrtvu koja je nepravedno oštećena ovom presudom. Ponavljam, dete nije oduzeto Severini, dete je samo promenilo adresu. Severina će i dalje redovno da viđa dete. Cela situacija je previše izdramatizirana i kada pratim šta se sve dešava, kao da gledam neku izmišljenu melodramu".

Popović je dodao i da bi svi koji ga napadaju "promenili mišljenje kada bi pričitali spis i presudu".

Tagovi