Zvezde i tračevi

Hulkov ljubavni trougao: Ostavio ženu da bi bio sa njenom sestričinom

Izvor mondo.rs

Otkad igra u Kini, lakše mu je da pažnju privuče potezima van terena...

Sećate li se Brazilca Hulka? Fudbaler lako pamtljivog nadimka i razorne levice već neko vreme ne igra u Evropi, ali je sada ponovo u žiži interesovanja.

Međutim, razlog za to nisu igre u dresu Šangaja, već ljubavni život. Iskusni napadač je posle 12 godina provedenih u braku postao razveden, a izbor njegove nove lepše polovine je... Pa, recimo da je iznenađujuć.

Naime, Hulk se u avgustu razveo od dugogodišnje žene Iran Angelo da bi samo par meseci kasnije počeo da se viđa sa njenom sestričinom Kamilom!

Ova bizarna situacija je postala čudnija kada je o svemu tome javnost izvestio Hulkov PR agent, izdavši saopštenje u kojem se navodi da su Hulk i Kamila u vezi od oktobra i da Brazilac ne želi da išta krije. Mnogi ističu i činjenicu da

Mnogi ističu i činjenicu da Iran i Kamila liče, mada, verovatno najčudnija stvar u čitavoj priči je činjenica da Hulk sa bivšom ženom ima troje dece.


On se tako trenutno zabavlja sa devojkom koja je u rodu sa njegovom decom i ukoliko bude oženio Kamilu, maćeha Hulkove dece biće ujedno i njihova rođaka.

Zvuči kao latinoamerička sapunica, zar ne?

Tagovi