Zvezde i tračevi

Brže su raskinuli, nego što su se smuvali: Ana šutnula Vuka Kostića?!

Izvor mondo.rs Izvor Informer

Pukla ljubav - evo koji je razlog.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Tek što se pojavila vest da su se voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić zaljubili i smuvali, što do niko od njih dvoje nije potvrdio, već je obelodanjeno da su navodno i raskunuli, prenosi list "Informer".

Ana je navodno šutnula popularnog glumca i "zapalila" u Ameriku sa bivšim suprugom vlasnikom "Emoušna" Goranom Stamenkovićem.

Kako saznaje pomenuti list voditeljka je Kostića ostavila nakon samo dva meseca zbog čestih svađa koje su imali.

"Sve je bilo super dok u javnost nije isplivalo da su zajedno. Vuku se nije dopalo što ga povezuju sa voditeljkom koja iza sebe ima dva propala braka i troje dece, pa joj je rekao da treba da povedu računa da ih paparaci ne uslikaju", ispričao je izvot za pomenuti listi i dodao da je Ana predložila da naprave pauzu, za koju Vuk nije hteo ni da čuje.

"Anu je sve to iznerviralo pa je odlučila da stavi tačku. Nerviralo joj je i što je Vuk stalno hteo da budu kod kuće, a ona voli da izlazi sa drugaricama", rekao je izvor i otkrio da da je par raskinuo u jednom restoranu.

Voditeljka je navodno samo dva dana nakon toga spakovala kofere i sa bivšim suprugom i njihovom kćerkom Ivom otputova u Njujork.