Zvezde i tračevi

Narod neće "samo hleba" - rijaliti nekultura može i MORA da se pobedi!

Izvor mondo.rs

Proslavljeni srpski glumac odgovorio na poruke podrške koje mu pristižu iz celog sveta

Glumac Miloš Biković obratio se pratiocima na Instagramu kako bi im zahvalio na komentaima koje su mu uputili nakon gledanja njegovih filmova.

Mi smo imali prilike da gledamo i "Južni vetar" i "Balkansku među" tokom novogodišnjih praznika, ali i ostatak sveta koji je imao prilike da pogleda ove i druge filmove Miloša Bikovića, svakodnevno mu zahvaljuje na odličnim filmovima i odigranim ulogama.

Sada im se mladi glumac zahvalio na podršci i poručio da "narodu ne treba samo hleba, već i hrane za dušu".

Njegov post prenosimo u celosti:

"U poslednjih par dana pristiže mi gomila poruka podrške i ljubavi. Od Srba iz enklava na Kosovu i Metohiji, preko Republike Srpske i Beograda, od Bugara, Ukrajinaca i Rusa iz Moskve i iz Vladivostoka... Kazahstan i Turska i tako dalje... hvala vam, vaša srca su konačno mesto gde nastaje stvaralaštvo glumca. Hvala vam za odjek. Zajedno radimo na tome da sto više znamo o svojoj zemlji i istoriji, kako se greške iz istorije ne bi ponavljale. Zajedno - kroz kulturu radimo na tome da budemo bolji ljudi. Vašom podrškom pokazujete da 'rijaliti nekultura' može i mora da se pobedi. Da čovek ne živi samo od hleba, već traži i hranu za dušu".