Zvezde i tračevi

Pevač u dugovima: Prodaje izdavačku kuću, pokušava da spasi imovinu?!

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Halid Muslimović se malo zaneo?!

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Bosanski pevač Halid Muslimović navodno je odlučio da zatvori svoju diskografsku kuću "Haliks rekords" sa sedištem u Sarajevu nakon što je sud u Prijedoru usvojio rešenje o zapleni imovine zbog duga prema Halidovom nekadašnjem saradniku Erminu Erku Elezoviću.

Halida je Ermin Elezović tužio zbog duga starog 30 godina. Osnovni sud u Prijedoru doneo je odluku o usvajanju zahteva za izvršenje da se Muslimoviću popišu, procene i prodaju sve pokretne stvari radi naplate potraživanja od 32.000 evra.

Halid je preko svog advokata Milenka Tomića podneo zahtev za stečaj svog preduzeća, a Okružni privredni sud je pre nekoliko dana doneo rešenje o otvaranju predstečajnog postupka, prenosi list "Kurir".

Za privremenog stečajnog upravnika je imenovan Željko Dragičević iz Kozarske Dubice, koji je za bosanske medije kratko rekao da nije imao uvid u dokumentaciju ovog preduzeća.

Halida je pored Ermina tužila i bivša ljubavnica Sonja Bašić, koja tvrdi da ju je pevač 27. jula 2018. godine na putu iz Kozarca ka Banjaluci u svom automobilu prvo verbalno, a zatim i fizički napao.