Zvezde i tračevi

Luka Jović zbog Sofije Milošević kupuje stan u Beogradu?

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Neće da se smuca po hotelima, ali neće ni kod manekenke!

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović, ATA Images/Antonio Ahel

Par koji trenutno privlači najviše medijske pažnje jeste fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević.

Nakon što su posle nekog vremena konačno ozvaničili vezu, kada je Sofija objavila zajedničku fotografiju na Instagramu, sada su navodno odlučili i da pazare stan. Tačnije Luka je odlučio da kupi stan u Beogradu, kako bi imao gde da provodi vreme sa dragom kada dođe u prestonicu.

"Kad boravi u Beogradu, Luka je obično ili u hotelu ili u stanu kod Sofije. Kako sportista odlično zarađuje, rešio je da za sebe kupi nekretninu u prestonici i da u njoj boravi kad dolazi zbog Sofije u Beograd. Nije još izabrao stan, ali kad bude konačno odlučio, angažovaće agenciju za nekretnine da za njega odabere najluksuzniji dom", rekao je izvor za list "Kurir" i dodao da Sofiji prija što Luka objavljuje zajedničke slike na društvenim mrežama.

Prema rečima ovog izvora, Luka je bivšu ženu Anđelu, s kojom ima sina, obezbedio i sve joj omogućio.

"Jović i njegova bivša supruga ostali su u odličnom odnosu. Savršeno funkcionišu zbog deteta. Njima je još pre nekoliko godina kupio stan, u kom su svi zajedno živeli, ali i sve što treba oko deteta on izmiruje bez problema. I žena i dete imaju sve što im je potrebno. Međutim, Luka je odlučio da više vremena provodi s manekenkom i nema nameru da se potuca po hotelima kad boravi u Beogradu, pa će u narednim mesecima obezbediti sebi stan i na taj način zaokružiti spisak svojih nekretnina", istakao je neimenovani izvor za pomenuti list.