Zvezde i tračevi

Anabela i Andrej zajedno na zimovanju: Maltene smo nerazdvojni!

Izvor mondo.rs Izvor Blic

Porodica na okupu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Bivši supružnici Anabela i Andrej Atijas, zajedno su sa kćerkom Blankicom otputovali na Kopaonik odakle su nedavno objavili fotografiju na Instagramu, ispod koje je Andrej napisao "moja devojka i ja", to je mnoge navelo da pomisle da je palo pomirenje.

Sad je Anabela istakla da je ona Andreju podrška tokom njegovog izlečenja od alkoholizma.

"Andrej je izašao iz bolnice i dalje je na lečenju. Mene je uzeo za podršku. Njemu sam i dalje važna da se lečenje sprovede do kraja. Maltene smo nerazdvojni. Blankica skija sa tatom. Meni je važno da ona ima osećaj porodice, pogotovu na ovakvim putovanjima. Ona je mala, a dosta je prošla zadnjih meseci, pa nam je važno da joj povratimo osećaj porodice i prijateljstva, kao i sigurnosti", rekla je pevačica za "Blic".

Na pitanje da li je na planini ponovo buknula ljubav, s obzirom na to da je Andrej objavio njihovu fotku, pevačica kaže da su samo prijatelji.

"Sigurna sam da ćemo uvek planirati zajednička putovanja dokle god je to moguće. A ako se desi nešto više među nama, javljam", ispričala je ona i dodala:

"Andrej i ja se nismo svađali. Više puta smo rekli da smo jedno drugom veoma važni i da ćemo zajedno odgajati dete i biti najbolji prijatelji. Moji roditelji su se razveli kada sam imala tri godine, imali su druge brakove, ali su uvek bili prijatelji. To mi je normalna stvar i hvala im na tome. Kod mene nije normalno da se ljudi svađaju i tuku", rekla je Anabela.

Andrej je nedvano u "Paparaco lovu" ispričao kako da se već sedam godina nalazi u težoj fazi zavisnosti od alkoholizma i da je krenuo na rehabilitaciju, kao i da su mu Anabela i deca velika podrška.