Zvezde i tračevi

"Adrijana Lima se razvela, našla dečka i nije ku*** kao žene u Srbiji"

Izvor mondo.rs

Pevačica Slavica Ćukteraš ozatucanoj sredini u kojoj živimo i Adrijani Limi!

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je otkrila da se razvela od golmana Vladimira Abramova, s kojim ima kćerku.

Gostujući u emisiji Sanje Marinković, otkrila je par detalja iz veze, pa čak i da se verila s Abramovim posle devet dana veze.

Možda će vas zanimati

"Moj život je buran. I da ti kažem nešto, imala sam pre braka vezu od četiri godine. Završila sam tu vezu i posle 9 dana sam se verila sa drugim. Da li se to poklopilo ili nije, ja nemam pojma. Umereno", ispričala je pevačlica u "Magazin Inu", pa dodala: "Ja sam se sa svojim bivšim suprugom zabavljala, imali smo prekid od mesec i po dana, nastavili smo i opet se nije održalo."

 Slavica je, kao razvedena žena, prokomentarisala da "živimo u zatucanoj sredini" i da postoji "veliki problem u društvu" koji slavna manekenka, koju zna preko prijateljice, sigurno nije trpela uvrede nakon razvoda.

"Jedna moja prijateljica je živela sa Adrijanom Limom dugo godina u kući. I ona je meni lepo ispričala da to u Americi, žena razvedena i kada nađe momka pa ga promeni posle braka, za tri meseca neki novi... tamo se takva žena ne naziva k*rvom. Nikako se ne naziva, to je normalno! Samo kod nas žena koja nađe nekog posle razvoda je k*rva! 'Sram je bilo', 'majka', 'ju, izašla u grad', 'šta li dete radi u deset sati uveče', 's kim je dete kad ona tako'... zatucani smo do zla boga! To je problem društva", rekla je pevačica.