Zvezde i tračevi

Voli ih najviše na svetu, a upravo on joj je kupio prvi MINIĆ! (FOTO)

Izvor mondo.rs Izvor TV Prva

Nakon gostovanja u emisiji Milica dobila pohvale na društvenim mrežama.

Mlada pevačica Milica Pavlović gostovala je emisji na Tv Prvoj gde je ispričala kako sve što je postigla u svom životu duguje baki i deki.

"U mom slučaju baka i deka su mi nadomestili sve ono što možda i neka deca sa roditeljima nisu doživela, i pritom su mi preneli te dobre životne vrednosti, koje ja danas primnjujem i zbog toga u svom okruženju pronalazim ljude koji su slični meni", rekla je Milica, pa dodala da se kod nje u porodici znalo uvek šta se sme, a šta ne sme.

Ona je dodala da je ključ stabilne porodice i vaspitanog deteta otvoren razgovor, a zatim otkrila i ko joj je kupuo prvi minić.

"Prvu i to najkraću suknjicu meni je kupio deda", rekla je pevačica.

Nakon gostovanja Milica je putem Instagrama dobila gomilu pohvala ,a jedna se posebno izdvojila:

"Divna i plemenita devojka. Lično sam se uverila u Leskovcu, sedela je u restoranu sa bakom i dekom, priridno i opušteno ponašanje, razgovor pun topline sa njima. Ono što me je još više oduševilo kod nje je to što je bila uzuzetno pristojna i pažljiva prema mladiću sa posebnim potrebama, prišao joj je spontano, obradovao se što je video uživo, seo za njihov sto i popričao. Ona ga je uvažila, ispoštovala. Pokazala je koliki veliko i plemenito srce ima".