Zvezde i tračevi

Karleuša uzvratila Vranješu: Nesretniče, opraštam ti, majka me tako učila

Izvor mondo.rs

Pevač Jelena Karleuša (41) oglasila se na svom Instagram profilu povodom intervjua fudbalera Ognjena Vranješa (30) u kojem je, između ostalog, rekao da se divi Dušku Tošiću, Karleušinom mužu.

Izvor: MONDO/Samir Cacan, M. M./ATAImages

Afera Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa bila je jedna od udarnih tema srpske estrade u protekloj godini. naslušali smo se (i nagledali) svačega.

Nedavno je Vranješ dao intervju u kojem je između ostalog rekao da se divi svom kolegi Dušku Tošiću, koji je Jelenin muž. Ona mu je danas odgovorila na svom Instagram profilu.

"Kada i posle više od godinu dana neko priča opsesivno o vama, izmišljajući vezu i napada vašu obitelj i vas, jasno je da je reč o izopačenom umu i drago mi je što sad svi to vide. U normalnoj državi javne osobe su zakonom zaštićene od ovakvih sociopata dok u Srbiji svako može da se proslavi na ovako sraman način. Ovom nesretniku opraštam sve zlo jer me je majka naučila da je praštanje najveća pobeda dobrog čoveka. Znala je i da kaže: 'Sine, svako se kad tad svojim zlom zabavi…'. Neka bude tako", napisala je Jelena.