Kune se!

Lepa ruska glumica: Dragi, nemaš pojma koliko su Srbi lepi i zgodni!

Izvor mondo.rs Izvor Informer

Oduševljena srpskim muškarcima!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Lepa ruska glumica, Dijana Požarska, koja igra u rusko-srpskom filmu "Hotel Beograd", provela je mesec dana u Beogradu kako bi sa Milošem Bikovićem snimila scene za pomenuti film.

Ona je istakla da je tokom boravka naučila nekoliko srpskih reči.

"Znam da kažem 'hvala' i 'prelepo'. Stalno dobijam komentare na Instagramu od srpskih fanova. Najčešće mi ispod fotografije pišu 'prelepa', tako da tu reč sigurno neću nikada zaboraviti", rekla je Dijana i otkrila da su na nju poseban utisak ostavili lepi muškarci.

"Srbi su prelepi. Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u vašoj zemlji, kunem se. Jednom prilikom sam pozvala supruga u Moskvi i rekla mu: 'Dragi, nemaš pojma koliko su Srbi lepi i zgodni'. Namerno sam ga provocirala, ne bi li i on došao u Beograd, ali nije mogao zbog obaveza", ispričala je lepa ruskinja.

Dijana je dodala i da je upoznala Momčila Bajagića Bajagu koji je komponovao muziku za film "Hotel Beograd", koju je Biković posvetio upravo Dijani.

"Obožavam je i hvala Bajagi i Milošu što su je snimili. Sviđa mi se i spot, veoma je dirljiva i lepa", rekla je Dijana Požarska za "Informer".