Zvezde i tračevi

Deset godina od tragedije koja je potresla Srbiju

Izvor mondo.rs

Danas se navršava deset godina od ubistva pevačice Ksenije Pajčin

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Na današnji dan pre deset godina, Filip Kapisoda je ubio Kseniju Pajcin, pa sebe. Evo šta kaže njegova porodica.

Pre tacno sedam godina, maneken i ucesnik Velikog Brata Filip Kapisoda ubio je svoju devojku, pevacicu Kseniju Pajcin, a zatim izvršio samoubistvo. Tela je pronašla pevacicina majka.

Ksenija Pajcin je karijeru pocela kao igracica u spotovima, a zatim je pocela da peva u grupi Duck. Sa dvadeset godina izdala je svoj prvi solo album nakon cega je stekla popularnost u celom regionu. Držala je uspešnu školu plesa, a i sama povremeno profesionalno igrala u velikim diskotekama po Grckoj.

Sa crnogorskim manekenom i ucesnikom rijalitija VIP Veliki Brat Filipom Kapisodom, Ksenija je pocela da se zabavlja 2008. godine. Njihova veza važila je za veoma burnu, i tabloidi su cesto pisali o svadama i ljubomornim scenama. Pocetkom 2009. godine su raskinuli, ali su se nekoliko meseci kasnije pomirili.

Filip (23) je 16. marta 2010. godine pucao u Pajcinovu (33) u njenom stanu na Voždovcu, a potom i sebi oduzeo život. Pevacica je bila pogodena u leda, dok je pokušavala da pobegne od njega, utvrdila je istraga.

Danas je održan pomen, kojem su prisustvovali samo clanovi porodice: