Zvezde i tračevi

Jelena: Mojoj mami i našim herojima ću večeras da se zahvalim aplauzom!

Autor Anja Konstantinović

Dirljivi pevačicin post!

1.11.1983. Jelena Tomašević
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Sa početkom prvog policijskog časa, 18. marta, tačno u 20 časova Beogradom se prolomio gromoglasan aplauz za najveće heroje - medicinske radnike.

Poznate ličnosti, ali i ostali građani pozvali su sve da, večeras, 19. marta, u isto vreme taj aplauz bude još jači i glasniji. Tim povodom oglasila se pevačica Jelena Tomašević, koja je rekla da je njena mama medicinska sestra kako i da će ona večeras aplaudirati za nju i za sve naše heroje.

"Moja mama Snežana je medicinska sestra u kliničkom centru Kragujevac. Njena profesija je da vodi računa o drugim ljudima, ali ona i mimo bolnice ceo svoj život bezrezervno pomaže svima oko sebe i onima koje poznaje i onima koje ne poznaje", napisla je ona na svom Instagram profilu i dodala:

"Njeno srce je veliko kao svemir i ponosna sam što mi je baš ona mama. Večeras u 20 časova opet ću sa svojom porodicom da odam počast aplauzom svim zdravstavenim radnicima, našim istinskim herojima i svojoj mami koja je moj heroj", objavila je pevačica uz sliku njene majke i nje.

Tagovi