Zvezde i tračevi

"Uraganka" pokrenula izazov: Da pokažemo šta je rasna lepota, bez šminke!

Autor Katarina Bojović Izvor mondo.rs

"Kad već nigde ne izlazimo..."

Izvor: ATA Images Antonio Ahel

Sanja Vučić, članica grupe "Hurricane" pokrenula je novi izazov na društvenoj mreži Instagram pod nazivom "šminke bez".

Ona je pozvala sve žene da se priključe tako što će objaviti neku fotku na kojoj su bez šminke i uz to tagovati pet drugarica koje će nastaviti niz.

Možda će vas zanimati

"E pa žene moje, mislim da je ova izolacija prava prilika da malo dušom danemo, jer ako nigde ne izlazimo vala ne moramo ni da se šminkamo. Videla sam da su ovi izazovi popularni poslednjih par dana, pa sam mislila da i ja pokrenem jedan. Dakle, treba da okačite svoju fotku bez šminke, tagujete pet drugarica i stavite #šminkebez. Vidimo da je Instagram preplavljen tim isfotošopiranim lepoticama, pa malo da ispromovišemo tu lepotu bez šminke, da se vidi šta je rasna lepota. Nemojte da me ispalite!" rekla je Sanja.

Podsećamo, grupa "Hurricane" pobedila je na ovogodišnjoj Beoviziji sa pesmom "Hasta la vista" i time osigurala svoje mesto na Eurosongu u Roterdamu. Zbog pandemije korona virusa muzičko takmičenje je otkazano, a naše lepotice su bile veoma razočarane. Ipak, možda još ništa nije gotovo, jer organizacija Eurosonga traži alternativno rešenje.

Pogledajte MONDO prilog sa grupom "Hurricane"!