Zvezde i tračevi

Dete nam je u šoku jer smo po ceo dan svi kod kuće! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Pevačica je sa svojom porodicom otišla u rodno Valjevo!

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Mia Borisavljević je odmah nakon proglašenja vanrednog stanja u srbiji zbog pandemije korona virusa, spakovala kofere i otišla u svoje rodno mesto.

Za emisiju "DeToxic" otkrila je kako tamo provodi vreme, kao i da je njenoj kćerki Emi šok to što su joj oba roditelja stalno kod kuće što zbog prirode posla kojim se bave do sada nije bio čest slučaj.

Pevačica je istakla i da njen izabranik Bojan i ona ne spadaju u parove koji se često svađaju, te da im ni izolacija ne remeti rutinu.

"Ema je sada u šoku, roditelji 24 sata sa njom. To su neke dobre srane ove izolacije. Bitno je da detetu nije dosadno u ovakvim okolostima i da ne pamti ovo po nekoj lošoj atmosferi i da joj ne ostanu traumatični ožiljci. Mi smo se odmah makli ovde u Valjevo. Ovde imamo dvorište, za Emu je to lepo opremljeno. Ima ljuljaške, klackalice, trambolinu. Kad imaš mogućnost da izlaziš svaki dan, a da poštuješ pravila izolacije mnogo je drugačije, nego sedenje u stanu. Animiramo je i na druge načine, osim što je izvodimo u dvorište sa njom vežbamo pesmice, slažemo lsagalice, pričamo pričice, kupamo lutke... Bojan i ja se ne svađamo ni oko čega posebno. Ne mogu da se setim poslednje naše svađe. Mogu reći da se jako slabo svađamo." ispriačala je Mia.

Pogledajte MONDO prilog sa njom!