Zvezde i tračevi

Dosadilo joj više da objašnjava: Ljudi, ja sam pravoslavka!

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Pevačica je ponovo imala potrebu da istakne svoju veroispovest nakon što je njeno spremanje za pravoslavni Uskrs ostavilo mnoge u čudu!

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Maja Berović nekoliko puta je isticala da je pravoslavne veroispovesti, kao i da joj nije jasno zašto se oko toga uopšte vodi polemika.

Takođe, pevačica je objasnila da ne razume zašto je ikoga ostavilo u čudu to što je objavila kako i gde će proslaviti Uskrs.

Možda će vas zanimati

Maja je rekla da će praznik provesti u Austriji sa suprugom Alenom, sa kojim se venčala u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj.

"Ljudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs. Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji. Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs. Nećemo izlaziti nigde, jer su ovde slične mere kao u Srbiji. Uskoro se navršava mesec dana kako nisam izašla iz kuće. Verujem da sam ovoliko bila u kući samo kada su me doneli iz porodilišta i nikad više." objasnila je još jednom pevačica.

Tagovi