Nakon poršea...

Saša Kovačević se častio skupocenom stvarčicom koju je oduvek želeo!

Izvor mondo.rs Izvor Alo

Evo koliko je navodno iskeširao za svoj san!

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Pevač Saša Kovačević, koji je nedavno objavio novu pesmu "Pantera", koja je samo jedna od četiri numere sa novog projekta "Metamorfoza", navodno se počastio skupocenim satom marke "roleks".

Kako prenosi list "Alo" reč je o satu koji je napravljen od belog zlata i platine, koji košta čak 50.000 dolara, a pevač ga je navodno pazario u Americi tokom turneje na kojoj je bio pre nekoliko meseci.

"Godinama je maštao baš o takvom satu, ali kupovina nije dolazila u obzir, iako je uvek dobro zarađivao i imao novca. Njegovi su prioriteti bile pesme, skupi spotovi i ulaganje u karijeru. Takođe, uložio je novac i u svoj studio i produkcijsku kuću, a onda je na red došla i kupovina stana, pa otvaranje restorana u jednom novobeogradskom kompleksu", rekao je neimenovani izvor za "Alo" i dodao da je Saša ljubitelj dobrih kola, te kupovina sata pre automobila nije bila opcija.

"Poznato je da je Sale uvek vozio luksuzne automobile premijum brendova, a tek kada je ispunio dečački san da vozi 'porše', na red je došao i sat", ispričao je izvor i istakao da pevač ne voli da se hvali materijalnim stvarima.