ISPRIČALA SVE!

DNK test potvrdio: Fudbaler napravio dete "poslovnoj pratnji"! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Nakon nekoliko "susreta", saopštila mu je da je u drugom stanju!

Izvor: Instgaram - katyjaynemorgan

Kejti Morgan ispričala je za strane medije sve o trudnoći sa zvezdom Premijer lige i njihovim "susretima".

Ona se više ne bavi ovim poslom, a svojevremeno je svoje usluge naplaćivala 1500 funti za noć, te je potvrdila da joj je fudbaler napravio dete nakon što se susreo s njom nekoliko puta svojoj devojci iza leđa, piše "The Mirror".

Njen sin rođen je u martu, a DNK test potvrdio je da je igrač otac, piše "The Sun".

"Bio je šokiran kad sam mu rekla da sam trudna i nije verovao da nosim njegovu bebu. Činilo se da misli kako je to sramota za njega s obzirom na to da su neki njegovi prijatelji fudbaleri bili moji klijenti. Dali su mu moj broj i rekli da će se dobro provesti sa mnom. Nije imao problema s plaćanjem mojih usluga. Sigurna sam da je naša beba začeta u julu nakon što me angažovao da mu se pridružim na muzičkom festivalu jednog vikenda. Rekla sam mu u avgustu da sam trudna i da sam sigurna da je dete njegovo", započela je priču Kejti i dodala da je nakon potvrđenog DNK testa fudbaler pristao da plaća alimentaciju.

"Sigurna sam da će biti sjajan otac i da će imati kontakt sa svojim detetom. To zavisi od njega, ja to neću forsirati. Sve što znam je da ću biti najbolja mama svojem detetu koje volim svim srcem," zaključila je.