Ispi*deo sam!

Oglasio se Baka Prase: Kako ja da znam da li devojka ima 16 ili 24 godine?!

Autor Jelena Milinčić

Internet zvezda u najnovijem videu tvrdi da su dokazi koji se navode protiv njega lažni i definitivno podnosi tužbu protiv osobe koja kaže da Baka koristi svoj uticaj kako bi zavodio maloletnice.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da, nakon konsultacija sa advokatom, podnese krivičnu prijavu protiv devojke koja tvrdi da influenser koristi svoj uticaj kako bi "spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge".

Baka u najnovijem videu na svom YouTube kanalu otkriva identitet osobe koja ga optužuje i tvrdi da je dokazni materijal koji ona koristi protiv njega (skrinšotovi prepiske sa maloletnim licima), krivotvoren. 

Možda će vas zanimati

"Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta, kako bi skupila što veći broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, biće uručen sudski poziv. Nadam se da će ceo slučaj proći kroz ozbiljno veštačenje, poligraf i slično", kaže on u videu. 

Podsetimo se, pre nekoliko dana se pojavila vest o tome da je Baka Prase tražio od maloletne devojke da mu šalje eksplicitne fotografije.

Bogdan Ilić objašnjava šta se tačno desilo i obećava da će u budućnosti, kako ne bi dolazio u slične situacije, svim devojkama sa kojima ima bilo kakav odnos traži ličnu kartu, jer je "danas nemoguće proceniti da li neko ima 16 ili 24 godine".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.