Razočarenje!

Zar i ti, sine Toti? Fudbaler lajkovao objavu Due Lipe!

Autor Jelena Milinčić

Frančesko Toti označio da mu se sviđa skandalozni post pevačice albanskog porekla i razočarao fanove u Srbiji!

Britanska pevačica albanskog porekla, Dua Lipa, podigla je veliku prašinu poslednjih dana ekstremističkim ispadima putem socijalnih mreža. Dua na njima često promoviše postojanje imaginarne "velike Albanije" i time pokušava da utiče na svoju publiku. 

Ali, dok njen najobičniji post, na kome se, recimo, plazi, skupi i po pet miliona lajkova, fotografija zastave koju je okačlila, a koja je srpskoj javnosti poznata iz "slučaja dron", jedva je skupila pola miliona. Ipak, njenu objavu lajkovao je i italijanski fudbaler Frančesko Toti, a to je naljutilo sve njegove obožavaoce u Srbiji.

Legendarni Toti ima veliku armiju obožavalaca širom sveta, pa i kod nas, ali je ovim potezom svoju armiju u SRbiji razočarao.

Međutim, "princu Rima" zbog ovog lajka možda i ne treba suditi, fudbaler je verovatno, kao pratilac Due Lipe na Instagramu, verovatno po automatizmu označio da mu se fotografija sviđa, i bez shvatanja njene poente. 

A ona je sledeća: Na zastavi je imaginarna teritorija "velike Albanije" koja obuhvata prostor Kosova i Metohije, ali i još srpske teritorije kao i grčke, crnogorske, a i teritorije Severne Makedonije.