Zvezde i tračevi

Veliku Albaniju istetoviraj na svom dupetu! Poruke naših zvezda Dui Lipi!

Autor Jelena Milinčić

Sanjam i ja razne gluposti, budaletino stidi se, ružna si... samo su neke od reakcija na sraman post pevačice albanskog porekla!

Provokacija pevačice Due Lipe na Instagramu: objava mape imaginarne "velike Albanije" koja nam je poznata iz "slučaja dron", a koja obuhvata Kosovo i Metohiju, deo srpskih, grčkih, crnogorskih i severnomakedonskih delova, izazvala je oštre reakcije i osude naših poznatih zvezda.

Među prvima se javila Jelena Karleuša, koja je pevačici uputila lepu poruku - da na svom profilu treba da promoviše muziku, a ne mržnju, a onda su se oglasili i mnogi drugi. Ko je i šta sve poručio Dui? 

"Sanjam i ja razne gluposti, pa se ne ostvare, pogotovo kad su naučnofantastične", rekao je Aca Lukas za Informer i dodao: "Kad bih sreo Lipu, ne bih je ni prepoznao, jer ne pamtim ružne devojke."

I Goca Tržan se iznervirala jer pevačica, umesto da promoviše muziku, promoviše fašizam. 

"Da je vidim, pitala bih je: Ženo, koji će ti k**ac sve to? Velika Albanija je fašistička fantazija šiptarskih separatista. Dua Lipa je izgleda najpopularnija Albanka u njihovoj istoriji! Ne sećam se da sam čula za nekog njihovog naučnika ili umetnika, osim za Envera Hodžu i trgovce oružjem i ljudskim organima!", ispričala je ona za Informer. 

Vuk Mob, za razliku od Goce, smatra da pevačice ne treba da se mešaju u politiku. 

"Najstrašnije osuđujem ovaj sramotni čin. Dua je primer svega lošeg što izvođač može da uradi svojoj karijeri. Ovim potezom je uvredila ne samo Srbe, nego i Grke, Crnogorce, Makedonce", kaže Mob. 

Ipak, čini se da je najstrašnije kritike pevačici uputio nekadašnji zadrugar, poznat kao Lepi Mića.

"Duu Lipu bih posavetovao da se dobro izje*e sa nekim Srbinom sa Kosmeta! Odmah bi promenila mišljenje o nama! Nek "veliku Albaniju" istetovira na svom dupetu, pa neka je tako reklamira! Ona je budaletina!", u dahu je ispričao takmičar rijalitija. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.