Ko bi rek'o?!

Kćerka Lepog Miće radi u "Guglu"! A evo i kako izgleda! (FOTO)

Autor Jelena Milinčić

Sara Pržulj je u Americi počela kao stažista, a danas je među vodećim inženjerima u jednoj od najuspešnijih kompanija na svetu!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Jedan od najdugovečnijih učesnika rijalitija, Lepi Mića, navodno krije ženu, ali i to da ima veoma uspešnu kćerku koja, verovali ili ne, radi u Guglu. 

Sara Pržulj već nekoliko godina živi u Americi, gde u jednoj od najuspešnijih kompanija radi kao inženjer elektrotehnike. Njeno zaduženje je da održava i pruža podršku pri izgradnji i puštanju projekata u rad. 

Možda će vas zanimati

"Sara ima 26 godina i ona je mlada i veoma pametna devojka. Školovana je i što bi se reklo, na mestu. Dugo je tražila posao "preko", ali tek kad je pronašla radno mesto u "Guglu", rešila je da ode iz Srbije. Mića i njena majka su bili presrećni. Ona se tamo izborila za super mesto i pravi je profesionalac", priča za "Rijalitii", dodatak Srpskog telegrafa, porodična prijateljica Lepog Miće. 

Prijateljica dalje navodi da Sara u "Guglu" ima odlična primanja, tamo je počela da radi kao stažista. 

"Ona tamo održava sisteme i na raspolaganju je firmi 24 sata. Sve to košta papreno. Jeste da ne može da ima privatni život, da nema lutanja i pijančenja, nema momaka, putovanja, ali ima para. Sara živi san svakog mladog čoveka kod nas. Kompanija joj plaća stan i to luks. Plus, živi na super lokaciji."

Evo kako izgleda Sara: 

Na pitanje kako se Sara nosi sa tim što joj otac učestvuje u rijalitiju, odgovor daje kućna prijateljica porodice Pržulj. 

"Mića i njegova supruga su dobro vaspitali Saru. Ona im čak nudi i novac, ako im treba, ali Mića nikad ne bi dozvolio sebi da uzme pare od kćerke. On lepo zarađuje od rojalitija, a Saru je podigao pametno, iškolovao ju je i za nju nema zime. Naravno da njene kolege u Americi znaju da je Sarin tata poznata ličnost u Srbiji, ali Mića je nikad nije posetio tamo. Međutim, planira da ide", priča ona za Srpski telegraf. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.