Fale mu ženske!

Šta korona može ERI?! Misli o SEKSU i GLEDA CICE s prozora BOLNIČKE SOBE!

Autor Anja Konstantinović

Ne može da juri za suknjicama, ali da gleda može! Ispričao kako se trenutno oseća!

23, April, 2020, Belgrade - Singer Era Ojdanic spends days at a ranch near Belgrade following rules over the age of 65 due to a coronavirus epidemic. Era Ojdanic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 23, april, 2020, Beograd - Pevac Era Ojdanic na rancu u blizini Beograda provodi dane postujuci pravila za starije od 65 godina zbog epidemije korona virusa. . Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Folk pevač Era Ojadnić oboleo je od korona virusa i trenutno leži u bolnici, a jedino što mu fali i na šta se požalio jeste da mu u izolaciji fale žene.

Era je poznat kao veliki zavodnik i šmeker svetskog glasa, o kom su pisali i strani mediji, a ovih dana mu nedostaje samo to što ne može da juri za suknjicama.

"Mogu samo da ih gledam s prozora bolničke sobe i da im dobacujem. Srećom, imam naočare za vid, pa dobro vidim kojoj kako stoje farmerice, koja ima bolji dekolte, a komentarišem sa cimerima i dugokose cice, da li je kosa njihova ili je nadograđena. Fali mi sve to, ali biće vremena", rekao je Era i dodao da se iznenadio koliko ga je prijatelja i kolega pozvalo da se interesuju za njegovo zdravlje.

"Zvali su me svi moji vršnjaci: Bora Drljača, Novica Negovanović, Milena Plavšić, Miki Mećava, Raša Pavlović... Svi smo generacija, a samo sam ja oboleo, ali takav sam ja, nemiran. Vidite kako nemirna deca prođu u životu, uvek dobiju zasluženu kaznu", ispriča je pevač i otkrio kako se sada oseća.

"Snimali su mi pluća, skener je čist, bogu hvala. Još da ovaj test bude negativan, pa da se vratim svom životu", rekao je Era i apelovao na sve da se ponašaju odgovorno.

Ranije se na društvenim mrežama pojavi i hit snimak iz bolnice, na kom Era zabavlja medicinsko osoblje i peva im pesmu "Da sam pauk"!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.