Seks mašina ili ipak ne?

Kristijano "ZEČIĆ" Ronaldo: Bivša PROSTITUTKA otkrila KAKAV JE U SEKSU!

Autor Anja Konstantinović

Opisla sve do DETALJA!

Izvor: Instagram/Screenshot, MN Press

Poznata brazilska TV voditeljka, bivša Miss Bum Bum i nekadašnja elitna prostituka Andresa Urah, otkrila je u svojoj autobiografiji "I died to live" kakav je bio seks sa zavodnikom Kristijanom Ronaldom.

Društvo ove devojke mogle su da priušte samo svetske face, dubokog džepa, a fudbalska legenda sigurno jeste jedan od njih.

Bila je jedna od najtraženijih brazilskih prostitutki, a sama je priznala kako je do 27. godine spavala s "možda i više od hiljadu muškaraca".  

Zbog popularnosti zapazio ju je i Ronaldo, a preporučili su mu je dva fudbalera koja su ranije koristila njene usluge.

"Nazvao me je i pitao imam li zaista najbolju guzu u Brazilu", napisala je Andresa i otkrila detalje seksa s Portugalcem.

"Dok sam bila u liftu njegovog hotela srce mi je ubrzano kucalo, jer sam znala da me sekunde dele od susreta s Ronaldom. Kada su se otvorila vrata njegove sobe, dočekao me s osmehom i pozvao unutra. Kratko smo razgovarali o onome što ćemo raditi, a onda me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, nisam mogla da verujem da je takav. Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve se završilo prilično brzo", piše u knjizi.

 Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.