Foto, video!

Srpkinja otišla u Dubai kao promoterka, pa se udala za milionera!

Autor Jelena Milinčić

Nakon udaje za kazahstanskog milionera, Srpkinja Milica Polskaja živi kao princeza! Krpice, brza kola, elitne destinacije... ima čak i dvorac!

Izvor: Instagram/mmm_stil_limited_edition

Nekad je bila promoterka, a danas je jedna od najpoznatijih influenserki na Instagramu! Milica Polskaja skrenula je pažnju na sebe još pre nekoliko godina, prvo svojim izgledom, a onda i udajom za bogatog Kazahtanca, kome ni dan danas ne želi da otkrije identitet.  

Milica ima svoj kanal na YouTubeu u kome govori pojedinosti iz svog života, pa je čak pričala i o udaji , ali najčešće komentariše estetske zahvate kojima se podvrgla ili krpice, egzotične destinacije u kojma uživa. Kako kaže, njen život je krenuo na bolje kada se preselila u Dubai, gde je počela da radi kao hostesa jednog kluba, ali se menja iz korena kad u tom klubu upoznaje svog sadašnjeg muža. 

"Ranije sam živela i radila u Dubaiju. Moj sadašnji suprug i ja smo se upoznali u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu", ispričala je Milica na svom YouTube kanalu.

Evo još malo detalja o "sudbonosnom susretu".

"Drugo veče sam ga opet srela u klubu. Držao je dve čaše šampanjca i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu - ona će meni da rodi sina", ispričala je.

Prvi sastanak bio je luđi od upoznavanja. 

"Došao je sa ogromnim buketom cveća i ljubičastom kutijom sa slatkišima. Sastanak je trajao četiri sata. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanku, a ostalo je istorija", ispričala je. 

Polskaja sa suprugom ima četvoro dece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Ona svakodnevno na Instagramu kači fotografije na kojima se vidi da živi svoj san, o čemu govori na YT kanalu. 

Evo jedne crtice iz njenog života: 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Evo i njenog Instagrama: 

A tu je i njen YouTube kanal, pa pogledajte šta milionerka misli o uvećanju usana. 

Milica Polskaja
Izvor: YouTube/ Milica Polskaya Official

(Izvor: MONDO/Blic/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.