Zvezde i tračevi

Isidora Bjelica ostala je poznata i po OŠTROM JEZIKU! Starlete, pevačice... Evo sa kim je sve ulazila u SUKOB!

Autor Katarina Bojović

Nije ostajala dužna!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Vest o smrti Isidore Bjelice pogodila je sve.

Poznata spisateljica preminula je u 52. godini nakon duge borbe sa kancerom jajnika, a nakon sina Lava sa njom su se putem mreža oprostili porodica, prijatelji, mnogobrojne kolege i predsednik Aleksandar Vučić uz potresne reči.

Bjelica će ostati upamćena po mnogobrojnim delima, bestselerima, tv programima, čuvenim šeširima, ali i britkom jeziku.

Spisateljica je kroz karijeru dolazila u sukob sa mnogim javnim ličnostima, a i kada su neki pokušavali da je samo "pecnu" nije ostajala dužna.

Autorka preko sedamdeset romana odgovarala je na pitanja koja su joj postavljale poznate ličnosti u okviru rubrike "Srpskog telegrafa" i uglavnom su to bila pitanja koja se tiču inspiracije, putovanja...

Onda je Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, tada postavila pitanje: "Kakav je osećaj kada imaš najveći nos u Srbiji?".

Bjelica joj je odgovorila ovako:

"Pa, super je osećaj, kao i svaki osećaj ekskluzivnosti. Inače bih ga skratila, ali iz nivoa pitanja, vidim da ti je poznato koliko je lepo uživati u ekskluzivnosti pošto u svetskim razmerama nisam čula da ima ajfon koji nije pametan, tako da - čestitam!".

Takođe, jedna od reakcija koja je privukla veliku pažnju bila je kada je aktivistkinja udruženja "Sloboda za životinje" Jelena Stevanović pokušala je da ubedi gledaoce Pinka da ne bi trebalo nositi prirodno krzno, kao i da su svi oni koji ga nose ubice životinja.

Isidora, poznata kao veliki ljubitelj krzna, imala je jasan odgovor.

Ona je tada na svom Fejsbuki Instagram profilu napisala poduže otvoreno pismo aktivistkinjama za zaštitu životinja poput Jelene i poručila im da će ona nastaviti svoje krzno da nosi, i da im je bolje da prestanu da maltretiraju žene.

Sledeća opaska koja je privukla pažnju javnosti bila je upućena Nataši Bekvalac, koja je u tadašnjem "Amig show-u" u igri "Ili-ili" je rekla da bi na moru, na godišnjem odmoru, radije imala intimne odnose, nego čitala neku knjigu.

"Da se razumemo, mnogo volim Natu jer je iskrena i hrabra. Ovo nije polemika sa njenim stavom, već samo drugi ugao - jer svako ima pravo na svoj stav. Ali moram malo da stanem u odbranu knjige - pod broj jedan šta znači 'seks je efektniji', izuzmemo li činjenicu da se ne može zatrudneti od knjige? Efikasnost je relativna zavisno od knjige i recepcije iste sa jedne strane kao i recepcije aktera i samog čina seksa sa druge strane. Što nas vodi broju dva, to jest činjenici da je sve u glavi pa je zapravo bez angažmana mozga nemoguće imati dobar seks i doživeti orgazam," analizirala je ubrzo Isidora na Instagramu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.