Tema broj 1!

SVETSKI MEDIJI bruje o lepoj SRPSKOJ VODITELJKI, manekenki i supruzi domaćeg fudbalera! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Bila je na naslovnici magazina "Times", slikala se za "Vogue", a evo šta je rekla koja je njena omiljena zemlja!

Izvor: Instagram/tijana.stoisavljevic

Tijanu Stoisavljević najbolje poznajemo kao voditeljku Amidži šou-a i suprugu fudbalera Mihaila Milutinovića, a ova lepa mlada dama bavi se i manekenstvom.

Radila je u Indiji, Francuskoj, Nemačkoj, a krasila je i neke od najpoznatijih stranih magazina kao što su "Vogue", "Elle", kao i naslovnu stranu indijskog izdanja magazina "Times".

Za lepu Tijanu se sada zainteresovao i "Vol strit internesnal", koji je objavio intervju sa njom.

Tijana je diplomirala psihologiju, govori čak pet jezika, a njen omiljeni jezik je japanski. Ona je isprčala i kako je uplovila u svet manekenstva i voditeljstva.

"Kada sam imala 6 godina krenula sam u privatnu školu gde sam učila novinarstvo, glumu, ples, pevanje i modeling. Od detinjstva sam na televiziji i tu se osećam najprijatnije, osećam da mi je mesto ispred kamere", rekla je ona i istakla da je je njena prva modna revija imala najveći uticaj na njenu karijeru.

"U tom trenutku sam shvatila da želim da to bude moja karijera, da budem na televiziji, da se bavim manekenstvom, kao i da se slikam. Ponosna sam i na naslovnu stanu indisjkog Times-a, slikanje za Vogue i još nekoliko drugih projekata", istakal je lepa voditeljka.

Tijana je neko ko voli da putuje, a upitana da izdvoji omiljenu destinaciju odgovorila je ovako:

"Volim Beograd i Srbiju. Moja porodica, prijatelji su tamo i ja sam tamo rođena", ispričala je ona, ali dodala i da Italija ima specijalno mesto u njenom srcu, jer je odatle njena baka.

  Pogledajte MONDO prilog sa lepom i uspešnom Tijanom!

Voditeljka Pinka, Tijana
Izvor: MONDO

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.