Problemi!

ZDRAVSTVENO STANJE NINE RADULOVIĆ SE POGORŠALO NAKON KORONE: Ako terapija ne bude dala rezultate, mora na OPERACIJU!

Autor Anja Konstantinović

Telo joj se slalo opomene, ali nije ih ozbiljno shvatala

Izvor: Instagram/ninaradulovic

Nina Radulović nakon što je obolela od korona virusa morala je danima da leži u bolnici, a zatim i kod kuće što je dodatno pogoršalo njen problem s leđima.

Lepa voditeljka već nekoliko godina vodi bitku sa diksus hernijom, a kada se njeno stanje pogoršalo ne krije da je bila zabrinuta i da je odlučila da uzme stvari u svoje ruke.

"Problemi sa kičmom su uvek usko povezani sa stresom, nespavanjem, neaktivnošću, prekomernim sedenjem, stajanjem, ili lošim držanjem. Posebno loše za kičmu je ležanje, što je u mom slučaju okidač za akutne probleme. Dok sam bila bolesna od korona virusa, ležala sam danima prvo u bolnici, pa kod kuće i problem se prolongirao. Sada se polako oporavljam i idem redovno na terapije", otkriva voditeljka i dodaje da ovo stanje nosi mnoge posledice, a jedno od njih jeste i da je nećemo skoro videti u štiklama:

Ukoliko terapije ne budu davale dovoljno dobre rezultate, Nina bi mogla da završi na operaciji, međutim ona hrabro poručuje da se ne plaši takvog scenarija.

Izvor: Instagram-nina_radulovic_official

"Nisam mnogo plašljiva kada su takve stvari u pitanju. Ako lekar kome verujem bude insistirao na tome, a prethodno nijedna terapija duže vreme ne bude davala rezultate, odlučiću se za šta budem morala. Za sada nema potrebe da se razmišljam o tome" objašnjava voditeljka i ističe da svoje vreme sada usklađuje isključivo prema terapijama za kičmu.

"U mom slučaju pristup koji podrazumeva kombinaciju kiropraktike i manuelne terapije je očigledno ključ. Uz malo istezanja i vežbi, stanje mi se bitno popravlja. Bolove sam u početku rešavala lekovima, a sada kada su se smanjili, našla sam neke položaje koji mi ublažavaju nelagodnost. Inače terapije mi imaju najvažnije mesto u agendi, tako da se prema njima usklađujem", rekla je Nina.

Nina Radulović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Voditeljka objašnjava da je godinama imala sitne naznake da ima problema sa kičmom, ali da pre nego što su bolovi postali toliko jaki da je ometaju u svakodnevici nije previše ozbiljno shvatala situaciju.

Pogledajte MONDO prilog sa Ninom! 

(MONDO/Blic)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.