Svaka čast!

SAŠA MATIĆ IMA JOŠ JEDAN BIZNIS! Pevač gradi turistički kompleks na Tari!

Autor Jelena Milinčić

Pored crnogorskog primorja, gde poseduje luksuzno zdanje iz 18. veka, muzičar voli i planinu!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Period kada su nastupi i okupljanja otkazani zbog korona virusa, Saša Matić odlučio je iskoristiti vreme za odmor i uživanje sa dragim ljudima.

Pevač je sa porodicom "pobegao" od gradske gužve i vrele letnje dane provodi u Crnoj Gori, gde poseduje luksuznu vilu iz 18. veka, koja se nalazi tik uz more i u kojoj je svojevremeno odmarao i Petar Petrović Njegoš.

Kuća na moru bila je idealno mesto za proslavu rođendana Sašine mlađe naslednice koja je tamo pre nekoliko dana napunila 12 godina.

Uz porodicu i bliske prijatelje, česti gosti u Matićevom domu na crnogorskom primorju su i njegove kolege sa estrade, sa kojima, uz pesmu i dobro vino pevač neretko dočeka jutro.

Uz more, koje uvek stavlja na prvo mesto, Matić voli i planinu, a posebno uživa u čistoj, netaknutoj prirodi planine Tare.

I to nije sve. Pevač je u junu ove godine, zajedno sa svojim menadžerom i drugarima, tamo počeo da graditi prelep turistički objekat od 30 apartmana.

Iako će, prema planu, objekat biti završen tek u maju sledeće godine, saznali smo da je, zbog prelepog položaja na kome se gradi i luksuza koji pruža, objekat već skoro rasporodat.

(Izvor: MONDO/Alo.rs)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.