ŠOK

KIJA KOCKAR POKRADENA U HRVATSKOJ: Ostala bez prebijene pare?! Morala da se vrati za Beograd!

Autor Anja Konstantinović

Upropastili joj letovanje.

Izvor: Printscreen/Glamur specijal

Kristina Kija Kockar bila je na letovanju u Poreču u Hrvatskoj, gde je navodno pokradena.

Nju su opljačkali u jednom restoranu, a ukrali su joj svu lovu koju je ponela, tačnije 1.500 evra, ali kartice te je morala ranije da se vrati sa letovanja. 

"Kija je očajna, jer je u Hrvatskoj ostala bez prebijene pare, pa je morala ranije da se vrati u Beograd. Bila je na meti lopova u restoranu u koji je sa prijateljicom otišla na večeru. U jednom momentu joj je zazvonio telefon, pa je izašla napolje kako bi na miru razgovarala, a njena drugarica je tada otišla do toaleta", ispričao je izvor i dodao:

"Kija je shvatila da joj nema torbe tek kada je pozvala konobara da plati račun. Torba joj je bila okačena na stolicu na kojoj je sedela. Nastala je opšta frka, ona se uspaničila i mahnito gledala da li neko ima njenu torbu. Ali počinilac nije bio na vidiku".

Navodi se i da je pevačica slučaj prijavila u prvoj policijskog stanici, a zatim spakolava kofere i vratila se za Beograd.

"Ne pitajte me ništa. Upravo sam u banci, vadim nove kartice. Stvarno nemam vremena da pričam u gužvi sam", rekla je Kija kratko za "Informer hit".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.