"BAHATIŠ SE!"

GAZIŠ ZEMLJU OD KOJE SE HRANIŠ, NIJE TE SRAMOTA: Jadranka Barjaktarović se oglasila, a zbog sramnog poteza doživela LINČ

Autor Katarina Bojović

Burne reakcije ne jenjavaju!

Izvor: YouTube/screenshot/Novo jutro/Twitter/Đorđe Kosmet

Jadranka Barjaktarović našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Ona se ubrzo oglasila i poručila da "nikome neće da se izvinjava", a potom i obrisala sve objave sa svog Instagrama koji je tada još uvek bio aktivan.

Jadranka se ponovo oglasila i obavestila sve da je njen Instagram nalog zvanično neaktivan, a status koji je objavila preplavili su negativni i osuđujući komentari.

"Samo da obavestim moje prijatelje, pratioce i ljude koji me vole da mi je ugašen Instagram profil... Voli vas Jaca!", napisala je na svom Fejsbuku.

"Ajde ljudi i fb da se ugasi", "Kako te nije sramota", "Žao mi je Jadranka, sledeći put pamet u galvu", " Kako te nije sramota, u Srbiji zarađuješ za hleb, bahatiš se a pevaš protiv Srbije, treba da vliš svoju zemlju, a ne da je gaziš", samo su neki od komentara.

Izvor: Kurir printscreen

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.