Na terapiji pre promocije

TIHOMIR ARSIĆ VODI ŽIVOTNU BITKU: Glumac neprepoznatljiv na promociji mladih oficira (VIDEO)

Autor Dragana Tomašević

Srpski glumac Tihomir Arsić pojavio se danas na promociji mladih oficira Republike Srbije i mnoge iznenadio izgledom. "Nemam šta da krijem, zdravlje mi je narušeno"

Publika već neko vreme nije mogla da uživa u glumi Tihomira Arsića, pa je njegovo pojavljivanje na predstavljanju novih oficira vojske Srbije izazvalo veliku pažnju javnosti

Mediji prenose da je razlog povlačenja bitka s karcinomom.

Glumac vodi životnu bitku nakon što je saznao da ima karcinom i odmah potom počeo sa lečenjem.

"Nema razloga da krijem, meni je zdravlje veoma narušeno. Prošle godine operisao sam rak pankreasa u Nemačkoj i od tada idem na hemoterapije, čak sam i danas bio na terapiji pre dolaska na promociju".

S obzirom na to da je i dalje u jeku epidemija koronavirusa, glumca smo upitali kako se čuva u ovim vremenima, posebno sada kada je rizična grupa:

“Bio sam par meseci u vikendici, daleko od Beograda. Evo i danas sam se na kratko pojavio da ispoštujem svečanost, s obzirom na to da je bilo na otvorenom i posle toga sam otišao. Nisam  dolazio u kontakt sa drugima.  Još uvek mogu da radim, verujem da ću i u narednom sazivu Skupštine biti pri Ministarstvu kulture kao i do sada. Čuvam se i nadam se najboljem”, rekao je glumac.

Pogledajte kako glumac sada izgleda:

(MONDO, Objektiv)