Snoop Dogg, pa pesnica u bradu!

KO JE PEVAČICA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Pevala pod šatrom, radila sa Snoop Doggom, pa URNISALA bivšeg! (VIDEO, ANKETA)

Autor Dragana Tomašević

Ljupka Stević je tema dana u Srbiji - ovo su zanimljivosti o pevačici koja se obračunala s "preljubnikom" psovkama i nokautom!

Izvor: YouTube/screenshot/Ljupka Stević

Pevačica Ljupka Stević zapalila je domaću javnost noćašnjim objavama na Instagramu.

Ona je u lajvu prenosila kako uništava automobile bivšeg dečka, oženjenog generala Simića s kojim je deset godina bila u vezi.

Dok čitamo izjave o cijalisu, ljubavnicama, vikendici na Avali i prisluškivačima, prisetimo se ko je Ljupka Stević.

Jedna od najatraktivnijih pevačica na srpskoj estradi, rođena je 1985. godine u Kostolcu. Prvi put smo imali prilike da je vidimo 2002. godine, kada se prijavila na takmičenje za dvojnicu Svetlane Cece Ražnatović.

Ovo je Ljupkin, sada bivši, partner:

Muzičku karijeru je počela 2011. godine i snimila pesmu "Mora po mom". Nikada nije krila da je nastupala na slavama i veseljima, kao i da za sebe može da kaže da je "od šatre u Požarevcu stigla do Amerike". 2012. godine je izdala pesmu "Ljubi, ljubi dok si mlad", a onda su usledeli i hitovi "Samo zbog tebe postojim" i "Dupli bol".

Nakon snimanja i objavljivanja singla "Dupli bol", Stevićeva je otputovala u Sjedinjene Američke Države, gde sklapa poslovne ugovore. Godine 2015. objavljuje singl "Ole, ole"na kojem je gostovao Snoop Dogg.

Podsetite se emisije s Ljupkom:

Pre dve godine je izazvala pažnju medija jer je uslikana s Rastom, reperom koji se u to vreme razvodio od Ane Nikolić. Ljupka je MONDU tada rekla da od "navodne romanse nema ništa", već da je sarađivala s njim na pesmi "Ćao, ćao", a u jednom od intervjua je otkrila i najgore iskustvo koje je doživela na nastupu.

"Moja najveća neprijatnost je bila kada je gost pocepao novčanicu i dao mi jednu polovinu, a drugu zadržao za sebe! S osmehom sam prihvatila, kako bih izbegla dalje neprimereno ponašanje gosta seoske, crkvene proslave".

Često je bila na meti napada zbog strasti ka lovu - slika na kojoj pozira pored odstreljenog jelena je izazvala negativne reakcije javnosti.

Prošle godine je ponovo saslušana zbog UBISTVA koji je pre tri godine počinjeno pištoljem koji je bio u njenom vlasništvu i koji je pre tragedije prijavila da joj je ukraden.

Pevačica je noćas na Instagramu objavila nekoliko klipova na kojima uništava automobile partnera od deset godina, bivšeg dečka kojeg je nazvala "je*ačem na baterije" . Potom je priznala i nokaut...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Pogledajte i ostale emisije s pevačicom:

Ljupka čita tvitove
Izvor: MONDO