PALO POMIRENJE

PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA ŠABANOVOG SINA I PEVAČICE: Mladenovićka se pomirila sa Šaulićem (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Ljubav ponovo cveta, a navodno se spremna svadba.

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel, Instagram/ildasaulic

Aleksandra Mladenović i sin pokojnog Šabana Šaulića, Mihajlo, raskinuli su pre samo nedelju dana, a pevačica je odlučila da mu da još jednu šansu, te obnovila vezu sa njim.

Povod za raskid bio je zapadanje veze u krizu i mnogo rasprava. Tada je i Aleksandra potvrdila ovu informaciju i rekla da više nije zauzeta, te da će se posvetiti poslovnim obavezama.

Ipak, ostvarila se želja njihovog zajedničkog društva, koje je bilo ubeđeno da će se par pomiriti i da je kriza samo trenutna. Pre nekoliko dana Aleksandra i Mihajlo su se našli, razgovarali i izgladili odnose, a shvatili su i da ne mogu jedno bez drugog. Kako naš izvor blizak pevačici kaže, njih dvoje će poraditi na onome u čemu se ne slažu i smatraju da to nije problem zbog koga treba da se rastanu.

Dokaz da su se pomirili je fotografija paparaco fotka iz jedne beogradske kafane. Na njoj je par u provodu, a sudeći po osmesima na njihovim licima, reklo bi se da su srećni. Koliko su vezani jedno za drugo govori i to da je Mihajlo u jednom trenutku, kad ga je pogodila pesma, ustao da igra, a iako je Mladenovićeva i dalje sedela, on ju je sve vreme držao za ruku. Potom su se naočigled svih grlili i poljubili, a kako kaže naš izvor, u vezi im sada cvetaju ruže. Inače, ovo je njihova prva zajednička fotografija u javnosti.

Izvor: Kurir

Njihovi prijatelji veruju da će par uskoro stati na ludi kamen, kao i da su o tome već razgovarali. Iako misle da je sada rano za brak, smatraju da bi sudbonosno "da" mogli da izgovore sredinom sledeće godine. Spekuliše se i da će par u narednih nekoliko meseci otpočeti zajednički život.

Podsetimo, javnost je za vezu pevačice i Šabanovog sina saznala kad se on pojavio na njenom rođendanu u junu ove godine. Njihovu romansu odobrila je i porodica Šaulić, a mama Goca smatra da je Mladenovićeva prava žena za njenog sina. I njegova sestra Ilda Šaulić prihvatila je pevačicu. Ona je prva saznala za njihovu vezu i odmah ga je podržala. Pokušali smo da stupimo u vezu s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

(MONDO/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.