Napredovala

RADILA NA PIJACI, PA POSTALA NAJBOGATIJA FRANCUSKA SNAJKA! Manekenka "oduvala" Selmu Hajek (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Bogatstvo njenog supruga se procenjuje na na više od 90 MILIJARDI DOLARA.

Izvor: Instagram/natasupernova

Lepa ruska manekenka Natalija Vodianova (38) rekla je sudbonosno "da" Antoanu Arnoau (41), sinu francuskog milijardera i trećeg najbogatijeg čoveka na svetu Bernara Arnoa (71), 

Natalija se po drugi put udala u bogatu porodicu, a ovog puta se građansko venčanje dogodilo na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Manekenka iz Rusije i filantrop je objavila fotografije svog muža i sebe sa venčanja na društvenim mrežama, a izgledala je veoma srećno i prelepo.

Njen suprug je sin Bernara Arnoa, vlasnika "LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton)", koji je treći najbogatiji čovek na svetu, posle Džefa Bezosa i Bila Gejtsa.

Par koji je zajedno već 10 godina je prvobitno planirao veliko venčanje 27. juna ove godine, ali su datum venčanja pomerili zbog pandemije korona virusa.

Izvor: Instagram/natasupernova

Antoan je od 2011. godine u vezi Natalijom i sa njom ima dvoje dece, Maksima (4) i Romana (2). Natalija pored njih ima troje dece iz prethodnog braka sa Džastinom Portmanom (50).

Podsetimo, Natalija je odrasla u jednom ruskom selu sa samohranom majkom i autističnom sestrom, a u mladosti je radila na pijaci.

Izvor: Instagram/natasupernova

Baš tu ju je primetio modni agent, a sa 17 godina se odselila u Pariz. Godine 2001. je upoznala svog prvog muža, sina engleskog lorda Džastina Portmana, a iste godine se udala za njega u 8. mesecu trudnoće.

Međutim, ta ljubavna priča se nije lepo završila, a Portman je izjavljivao da ga se Ruskinja stidi, da joj on uopšte ne nedostaje otkako nisu zajedno i da joj ne pada na pamet da opet budu porodica, kao i to da je zbog nje, nakon razvoda, morao na rehabilitaciju.

Inače, bogatstvo Bernara Arnoa procenjuje se na 91,7 milijardi dolara, a ovaj gospodin je ubedljivo najbogatiji Francuz.

On je pre nekog vremena odlučio da sa porodicom i svojom kompanijom donira 200 miliona dolara za obnavljanje čuvene katedrale Notr Dam u Parizu.

Inače, holivudska glumica Selma Hajek je od 2009. godine udata za Fransou Henrija Pinoa (58), sina drugog najbogatijeg čoveka u Francuskoj. Bogatstvo njegovog oca, Fransoa Pinoa (84), procenjeno je na 33,4 milijarde dolara.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.