TRESU JOJ SE RUKE

ROMANA PRVI PUT O PLJAČKANJU BANKOMATA: Niko nema pravo da me naziva KRIMINALCEM! Otkrila zašto je priznala delo (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Konačno ispričala svoju stranu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Pevačica Romana Panić uhapšena je 26.5. zajedno sa svojim verenikom Filipm Mrkaljić u Austrtaliji i osumnjičeni su za pljačkanje bankomata.

Pevačica je dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri meseca. Zbog dobrog ponašanja puštena je, 1. avgusta, nakon isteka dve trećine kazne. Filip Mrkaljić je osuđen na godinu i po, sa obavezom da na robiji provede šest meseci.

Romana se nakon tri meseca vratila u Sbiju, a kako se pisalo nedavno je doputovao i njen verenik. Pevačica je sada prvi put ispričala svoju stranu priče.

"Kazna je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem, zbog mene i ljudi koje volim, moje porodice. Zato smo izvukli član 107. zakona o informisanju i pravima", rekla je Romana na konferenciji i otkrila zašto je priznala krivicu!

"Zakoni u Australiji su takvi da kada priznate delo pola vam se prašta, tako da sam ja na predlog advokata priznala krivicu", objasnila je Romana.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.