ŠOK

NISAM MU DALA TELEFON, A ONDA ME JE UHVATIO ZA KOSU: Maja otkrila kako je došlo do incidenta sa Janjušem

Autor Anja Konstantinović

Iznela nove detalje.

Izvor: Printscreen/Premijera

Maja Marinković je nedavno otkrila da je od Marka Janjuševića Janjuša trpela nasilje, da je tukao, ponižavao, vukao za uši i da je cela bila u modricamaOna je podelila i fotogorafije na kojima je modra, navodeći da su to posledice burnih svađa sa Janjušem.

Njena prijateljica je otkrila i da je se "Junjuš drogirao i teramo Maju na trojuku", a sada se Marinkovićeva oglaisla još jednom i otkrila nove detetalje veze sa Markom, tvrdeći da je on bio nemilosrdan u trenucima kada dođe do svađa. Međutim, priznala je da ima i njenoj učešća u svemu tome.

"Mi smo se dosta svađali, imali smo zaista burne svađe. Ne mogu ja sada da kažem da me je on tukao, a da ja ništa nisam radila. Ja sam burnog temperamenta, ali ne može da se poredi udarac mene od 50 kilograma i njega od dva metra", rekla je ona i otkrila kako je došlo do incidenta između njih.

"Tražio je da mi vidi telefon, a kada mu nisam dala, uhvatio me je za kosu i povukao", nastavila je ona i istakla da je sve radila iz ljubavi, a da je počela da sumnja da Janjuš sve radi u dogovoru sa suprugom, radi publiciteta, te da je ona ta koja je prevarena i povređena.

(MONDO/SrbijaDanas)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.