Celo selo plače za njim

PEVAČ GRANDA OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Zbog zelenaša i dugova digao ruku na sebe?!

Autor Anja Konstantinović

Iza sebe je ostavio dva sina i oproštajno pismo.

Izvor: Mondo / Milan D. Šoškić

Domaći folk pevač Dragiša Mitić Gile obesio se u mestu Knićanin nadomak Titela. Poslednjih godina izdavao je pesme za Grand produkciju, a priča se da je na sebe digao ruku zbog dugova.

Kako prenose domaći mediji njega je u staroj, napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, obešenog pronašao brat.

"Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše već i sva susedna. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi. Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima", rekao je izvor za "Alo" i dodao:

"Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog korona virusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga".

Izvor: Mondo / Grand Magazin Tv Grand

Gile je otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, zadužio se kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen nije mogao da digne kredit.

"Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno... Velika je bila kamata u startu, a znao je i da sa takvim ljudima nema šale, ali se nadao da će posao krenuti i da će uspeti da se iščupa", istakao je isti izvor.

Gile je navodno svojoj porodici ostavio oproštajno pismo u kom je napisao sve ono što nije imao snage da im kaže u oči. Objasnio je svoj postupak i odluku, te molio za oproštaj.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.