Krkljanac!

INSPEKCIJA PREKINULA ĐANIJEV KORONA PARTI: U krcatom klubu lumpovali bez maski! (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Pogledajte kako se partijalo na nastupu.

Izvor: Twitter/printscreen

Radiša Trajković Đani nastupao je u jednom klubu u Lukavcu u Bosni i Hercegovini, a ispred kluba okupio se veliki broj ljudi, koji nisu imali zaštitine maske, niti su držali propisanu distancu.

Sve epidemiološke mere su prekršene u unutrašnjosti objekta, ali i na platou u neposrednoj blizini ulaza, gde se nalazio daleko veći broj osoba od dozvoljenog, bez maski i fizičke distance.

Ne obazirući se na znatno narušeno epidemiološko stanje, nesavesni gosti uživali su u nastupu sve dok zabavu nisu prekinuli inspektori i policija, prenosi "Klix.ba".

Direktor Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Amel Mehanović rekao je da je grupa od ukupno četri inspektora, predvođena glavnom kantonalnom inspektorkom izvršila kontrolu u klubu u Lukavcu gde je utvrđeno kršenje naredbe Federalnog kriznog štaba.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

"Tom prilikom je, između ostalog utvrđeno kršenje dozvoljenog radnog vremena i fizičke distance među prisutnima. Prema proceni glavne kantonalne inspektorke u unutrašnjosti objekta nalazilo se oko 500 osoba. Automatski je izdata zabrana rada objekta, prekinuta je muzika, a objekat je ispražnjen", rekao je Mehanović.

Iz Operativnog centra policije su rekli da je akcija sprovedena u vremenskom periodu od 23:30 sati do 1:15 sati iza ponoći.

Podsetimo, Đani i njegova supruga i sin uhapšeni su u aprilu ove godine kada su prekršili mere koje su propisane tokom vanrednog stanja. Oni su tada prekršili zabranu kretanja za vreme policijskog časa, ali i zabranu okupljanja, zbog čega su bili u kućnom pritvoru.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.