Zvezde i tračevi

LILI MITROVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: "Žena treba da batali karijeru, muškarac obezbeđuje sve" - evo šta je htela da kaže!

Autor Dragana Tomašević

Lili Mitrović ekskluzivno o izjavi koja je iznervirala javnost!

Izvor: Instagram/lili_mitrovic

Lili Mitrović je modna dizajnerka, influenserka, blogerka i mama dvoje dece, prati je skoro 700.000 ljudi, a na svom profilu svakodnevno deli inspirativne odevne kombinacije, uvek na atraktivnim lokacijama.

Pored modnih tema, Lili se neretko dotiče i onih životnih, koji se tiču muško - ženskih odnosa, porodice, zarađivanja, statusa.

Tako je nedavno privukla pažnju komentarom kako bi žena trebalo da batali karijeru, jer je briga o porodici i deci ravna vođenju preduzeća, pa da je prirodno da ona ostaje kod kuće, a da muškarac treba da obezbedi uslove da se to desi.

Kako objašnjava svoj stav?

"Nemam ništa protiv toga da muž i žena budu ravnopravni u nekom trenutku, ali onda kad dođu deca, neke stvari moraju da se promene. Tada treba da se napravi neka prekretnica u životu, tako da sam za to da muškarac mora više da vuče, i da bude u stanju i psihički, i fizički, i finansijski, da iznese tu porodicu. Prosto, ta žena koja je već trudna i koja treba da rodi, mora da ima posle toga luksuz da može da ostane sa bebicom par meseci kod kuće, a ne da mora da juri na posao, jer im od toga zavise finansije".

Jedna od tema koja se provlačila kroz njene objave je bilo i pitanje kavaljerstva. Lili smatra da žena mora da se prepusti da bude žena, i da dozvoli muškarcu da ispolji svoju muškost. To drugim rečima znači da - ukoliko vam muško ponudi jaknu, prihvatite je! Nemojte odbijati pomoć, jer je na muškarcu da je ponudi, a na ženi da je primi.

Međutim, neko je potegao pitanje šta se dešava kad su istopolne veze u pitanju i optužio Lili kako diskriminiše ceo jedan deo populacije. Koji je njen odgovor na te optužbe?

"Ako su dva muškarca ili dve žene u pitanju, normalno je da plaća ona muževnija strana. I ako takav jedan par jednog dana usvoji dete, i u njihovoj situaciji će neko morati da ostane kod kuće i da brine o tom detetu. Ja nemam ništa protiv LGBT populacije, mislim da su me ljudi pogrešno shvatili. Svako treba da radi ono što ga čini srećnim".

Pogledajte emisiju s Lili:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi