Najzgodnija mama

LUKA I SOFIJA SPREMNI ZA DRUGU BEBU: Atraktivna manekenka otkriva kada će dovesti sina u Srbiju!

Autor Dragana Tomašević

Sofija Milošević otkrila da "mama i tata sve rade sami" i da nemaju dadilju u Španiji

Izvor: Instagram/iamsofimilo

Manekenka Sofija Milošević, koja se nedavno porodila i dobila sina sa fudbalerom Lukom Jovićem, dospela je u centar pažnje samo par dana nakon porođaja.

Svi su pisali o liniji koju je povratila dva dana od porođaja, a sada ona okriva i kako je to uspela, ali i da li je spremna za "bebu broj 2".

"Tokom trudnoće sam se ugojila 15 kilograma. Nakon porođaja sam zacrtala d po svaku cenu moram da se vratim u stari broj farmerki koj sam nosila pre trudnoće. Moram da budem iskrena, trenirala sam sve do devetog meseca, odnosno dok je moj organizam to mogao. Telo odlično pamti, te nije bilo potrebno mnogo vremena da se vratim u formu", rekla je Sofija i otkrila kako se Luka Jović snalazi s bebom.

"Savršeno, on je s prvim detetom prošao veliki deo toga što je za mene novo, tako da mi on mnogo pomaže oko brojnih stvari. Upućen je sve i veoma dobro može da se snađe kada je u pitanju menjanje pelena, hranjenje bebe ili ako zaplače da ga uzme u ruke i smiri. Zato ću ja sada da naučim gradivo i da budem spremna za drugo dete!".

Manekenka je otkrila i kada će doći u Srbiju. "Kada prilike to budu dozvoljavale. Svakako da sa nestrpljenjem iščekujem dolazak u moj grad, ali veoma se radujem što ću prvi put doći sa svojim sinom".

(MONDO, Blic Super TV)