Zvezde i tračevi

BILO JE KRITIČNO, PRITISAK, JEZA: Stanija progovorila o pomirenju sa Kristijanom, pa spomenula i Tomovića

Autor Anja Konstantinović

Pitali je i za novog dečka.

Izvor: YouTube/AmiG Show

Nakon  brutalnih prozivki, pretnji smrću i tužbi, Kristijan Golubović i Stanija Dobrojeći pružili su ruku pomirenja i rekli jednom drugom sve što su imali u emisiji Ognjena Amidžića.

Stanija je sada progovorila prvi put nakon pomirenja sa Golubovićem i otkrila kako se sada oseća.

"Taj prvi deo emisije, baš mi je bio kritičan, pritisak, trema, jeza, ali nekako sam u ovom drugom delu rasterećena. Ovo mi je stvarno trebalo, da se rasteretim", rekla je Stanija, pa otkrila kako gleda na to što se Kristijan i njen bivši dečko Vladimir Tomović stalno prepucavaju oko nje u Zadruzi.

"Pratila sam, jesu najkritičnije situacije kada alfa mužjaci krenu jedno na drugo, nadam se da neće više biti toliko te agresije da bi što duže ostali", objasnila je ona i otkrila da je trenutno zaljubljena, ali nije htela da precizira da li je i zauzeta.

Na pitanje kako gledaa na to što je Vladimir Tomović posvetio iste stihove Jovani Ljubisavljević, koje je pisao njoj, kao i na to što je precrtao njeno ime na Zadrugoviziji, Stanija je odgovorila ovako:

"Videla sam, to mi je bilo onako smešno, ne znam što sve to radi, ali okej, to je njegova stvar".

Stanija Dobrojević podnela je tužbu protiv Kristijana Golubovića, jer joj je javno pretio smrću u rijalitiju Zadruga, zbog čega su reagovali i RRA i Tužilaštvo.

Njih dvoje su se prvi put susreli u Amidži šou, gde su se jedan izvinili jedan drugome, i pružili ruku pomirenja, a Stanija je ipak otkrila da za sada neće ulaziti u rijaliti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.