Potvrdio?!

LUKAS OSTAJE BEZ SVEGA JER JE NJEMU DUŽAN PARE! Tigar ima starletu koju poželi a na svakoj slici lova, jahte i šampanjac

Autor Dragana Tomašević

Pevaču Aci Lukasu su danas zbog dugova na vrata pokucali izvršitelji - biznismen potvrdio da mu je pevač dužan

Izvor: Instagram/dejan_popovic_tigar

Pevac Aca Lukas nedavno je otkrio da je tokom života, zahvaljujuci kocki, zaradio i izgubio oko 100 miliona evra.

Isto tako je priznao i da ima dugove, a danas su na ime jednog od njh, popularnom pevacu pokucali i izvršitelji na vrata.

Zbog ovoga je pevacu pozlilo, reagovala je cak i Hitna pomoc, a sada domaci mediji pišu da mu se imovina navodno pleni zbog biznismena Dejana Popovica zvanog Tigar.

Iako pevac nije potvrdio da li je današnja akcija izvršitelja u vezi sa Dejanom Popovicem Tigrom, biznismen je danas na Instagram storiju preneo niz clanaka o Aci Lukasu i izvršiteljima i objavio slike ispred pevacevog stana.

Mediji su ranije preneli da mu Aca Lukas duguje 80.000 evra, ali je on na Instagramu objavio clanak iz 2016. godine u kojem stoji da mu duguje 130.000 evra!

Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s Tigrom. a Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevac mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Dejan Popovic Tigar javnosti je najpoznatiji po vezama s brojnim starletama.

S njim u vezi su navodno bile manekenka Tijana Stajšic, voditeljka Snežana Dakic, bivša misica Sanja Papic, kao i nekadašnja clanica grupe Models Anastasija Budic.

Pored njih, biznismen je navodno bio u vezama i sa Kristinom Spremo, Ružicom Veljkovic i Zoranom Andric.

Njegov Instagram nalog je preplavljen fotografijama skupocnih satova, novcanica od 500 evra i slikama šampanjca koji ispija u bazenu.

Pogledajte: