Njen HIT svi dobro znamo!

DEVEDESETIH SU MUŠKARCI LUDELI ZA NJOM, A ONDA JE PALA U DEPRESIJU I DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Evo kako sada izgleda! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Žarila je i palila regionom, a onda je nestala.

Izvor: YouTube/MineaOfficial

Veliki hit devedesetih "Rano", pesma je koja se i danas rado sluša i koji svi dobro znamo. 

Pevačica koju je ova numera proslavila, ali i zbog koje su muškarci ludeli je prelepa Zagrebčanka Renata Končić, poznatija kao Minea, koja je devedesetih bila jedna od najslušanijih pop diva u regionu.

Prelepa Minea je sa svega 19. godina odlučila da se pojavi na čuvenom takmičenju "Dora", potom je objavila nekoliko pesama u istoj godini,  a zatim nastupala na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana s pjesmom "Sija sunce" gde je osvojila nagradu "Debitant godine". Od tog momenta njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Godine 2000. objavila je album na kom se nalazi pesma "Rano", a omot, na kom njeno seski izdanje, izazivao je ogromnu buru u javnosti. Neki su je kritikovali, a većina muškaraca je bila oduševljena njenim izgledom. 

Izvor: YouTube/Minea Official

A onda je nestala sa javne scene, i kako je kasnije objasnila ona nije tada napustila muziku, već se bavila drugim poslovima i marketingom koji joj je struka. Minea se više puta povlačila iz javnosti, a pisalo se da je to zbog lekova za mršavljenje.

Izvor: YouTube/MineaOfficial

"Naravno da nisam bila srećna u tom nekom periodu kada sam napuštala karijeru. Sve to ima svoje uzroke i posledice. Debljina nije to zbog čega sam se povukla u nekoliko puta. Nedavno je bilo u novinama da sam zbog depresije, to je realnost današnjice, te nije sramotno", objasnila je ona.

Izvor: YouTube/MineaOfficial

Sa nastupa u Sloveniji se 2010. godina vraćala kući, kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu.

"Doživela sam saobraćajku kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama", ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Izvor: YouTube/MineaOfficial

Što se tiče ljubavi, bila je u vezi od 2012. godine do 2019. godine sa bivšim fudbalerom Slađanom Ašaninom, a povezivali su je i sa kolegom Borisom Novkovićem, međutim ona je tvrdila da je samo bila njegov fan iz detinjstva.

Godine su prošle, a Minea je bila i ostala prava zavodnica za kojom se muškarci i sada okreću!

 Podestimo se velikog hita "Rano"!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.