ŠTA URADI?

LJUDI, SMANJITE, VIDI SE IZ AVIONA! Andreana preterala sa Fotošopom - Darko neprepoznatljiv!

Autor Branka Bajić

Pljušte komentari kako je Darko "isti Maluma"!

Andreana Čekić
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Iako se pričalo kako Darko Lazić i Andreana Čekić, koji su inače kumovi, nisu u dobrim odnosima, pevačica je to demantovala.

Najnovijom slikom koju je objavila na Instagramu stavila je do znanja da su ona i Darko u odličnim odnosima, budući da su na slici nasmejani i zagrljeni.

Ipak, sasvim je očigledno da je Andreana preterala sa Fotošopom, pa tako ni Darko u ovom izdanju ne liči baš na sebe, zbog čega je objava izazvala buru reakcija.

Usledili su i brojni komentari na tu temu: "Ajde sebi, ali zašto Darku ovoliko filtera", "Zar ovo nije Darko Lazić??", "Koji prirodni zubi", "Maluma, baby", "Dobro pevate oboje, ali ste izvestačeni užas ili je Fotošop u pitanju...dajte malo prirodnosti", "Ljudi, poštujem vas, ali smanjite Fotošop!"...

U jednom su se svi složili - da Darko Lazić na ovoj slici veoma podseća na Malumu, pogotovo zbog blajhane kose kakvu sada ima, a bilo je i onih koji ga u prvi mah nisu ni prepoznali.

Komentar je ostavila i pevačica Katarina Živković, koja je poručila Andreani: "Blago tebii!!! Hoću i ja da se uslikam sa Malumom". 

Darko Lazić, Andreana Čekić
Izvor: Instagram/andreanacekic

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.